TRUCKWASH

Diensten

TRUCKWASH

Diensten

Welkom

Bedankt voor uw interesse en uw bezoek aan onze website.

De Truckwash 1 Group heeft 9 vestigingen over heel Nederland t.w. Aalsmeer, Bodegraven, Ede, Maasvlakte, Rotterdam, Roosendaal, Rilland. Eindhoven en Utrecht. Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kom langs en ervaar onze kwaliteit, service en gastvrijheid.

Onze passie is het reinigen van voertuigen; van bestelwagen tot LZV en van bakwagen tot bulkwagen. Tevens wassen wij campers en caravans. Ons personeel wordt door ons intern opgeleid tot professioneel wasstraatmedewerker. Wij wassen en controleren onze werkzaamheden volgens een efficiënt protocol.

Onze wasstraten zijn uitgerust met moderne en efficiënte wasinstallaties. De producten die wij gebruiken, voor het reinigen van uw voertuig, voldoen aan alle nodige milieu eisen. U wordt bij ons gastvrij ontvangen en met een glimlach uitgezwaaid. Graag gaan wij met u in gesprek om zo de optimale samenwerking te verkrijgen. Wij staan open voor uw feedback, want uw feedback is onze kwaliteit.

U kunt op verschillende manieren bij ons betalen:
– Truckwash Group account.
– Betaalkaarten zoals: Travis, Shellkaart, Travelcard, Cargocard, DKV, Hoyer kaart, Visa, MasterCard en MultiTankCard.
– Pin.
– Contant.

Voor meer informatie over onze diensten, prijzen en locaties kunt u gebruik maken het menu of ons contactformulier bij contact U kan ook direct contact opnemen onze relatiebeheerder Michel Bos, dit kan via 06-14912708 of via sales@truckwash1group.nl

Alcoa cleaning:

Alcoa® Wheels worden vervaardigd uit een blok hoogwaardig en corrosiebestendig aluminium. We zien deze wielen steeds vaker bij zowel trekkers als opleggers. Deze wielen vallen erg in de smaak vanwege hun kwaliteit. Ze zijn sterk, licht en hebben een mooie uitstraling. Er kan gekozen worden voor 3 soorten finish: Level one, Dura Bright One & Brushed. Wij bieden de optie tot speciale behandeling van Alcoa of Dura Bright velgen. (alle soorten) De shampoo die we hiervoor gebruiken is speciaal ontworpen om garantie te bieden op schone wielen met een veilige oplossing. Daarnaast bieden we onze behandelingen vele voordelen. Zo helpt het bij het voorkomen van ophoping van hars, remstof of stof en loopt u geen risico op beschadiging van het wiel door schurende of zurende chemicaliën. Aangetaste remstof, zwarte strepen of zwarte plekken krijgen wij er 99% slagingskans schoon uit!

Alcoa velgen opknappen?

Voor het opknappen van Alcoa velgen kan je langskomen bij onze locatie in Roosendaal of Rilland, later volgen de overige locaties waar dit ook mogelijk is. De kosten hiervoor zijn slechts 3,20 euro per velg. Het is mogelijk om alleen de velgen bij ons te laten reinigen, maar dit kan ook extra gedaan worden bij bijvoorbeeld de reiniging van een vrachtwagen of ieder ander voertuig.

Liever zelf aan de slag? In onze webshop vind je verschillende reinigingsproducten voor Alcoa velgen terug, waaronder de Alcoa Reinigingskit.

Caravan en camper wasstraat

Wanneer je liever niet zelf je caravan of camper wast dan kan je ook langskomen in onze caravan en camper wasstraat! In onze wasstraat reinigen we je wagen met de grootste zorg. Dit doen we compleet met de hand om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierbij nemen we ook het dak mee. Daarbij houden we rekening met ventilatie roosters, de ramen en eventuele zonnepanelen. Als er nog meer zaken zijn waar we rekening mee moeten houden dan horen we dat natuurlijk graag!

Nadat de wagen is gewassen wordt die voorzien van een (spuit) wax laag, waarna je naar buiten kan rijden door de spoelboog met osmosewater voor een vlekvrij opdroging.

De wasstraat voldoet aan de strengste milieu eisen. We wassen met afbreekbare zeep. Hierdoor wordt het milieu tot een minimum belast. Tijdens het wassen kan je genieten van een goede kop koffie of thee, terwijl je wacht onze kantine.

In onze kantine zit ook een shop waar je diverse producten voor het onderhoud van je caravan en camper kan aanschaffen. Deze producten vind je overigens ook terug in onze webshop!

Waarom je caravan en camper wassen?

Je caravan of camper krijgt nogal wat te verduren en daarom is het regelmatig wassen erg belangrijk. Niet alleen op vakantie in Nederland, maar ook wanneer je op vakantie naar het buitenland gaat. Denk aan aanslag door bomen wanneer je in het bos staat of aan zoute aanslag bij een zomerse zee vakantie. Dit zorgt allemaal voor aanslag op de caravan/camper. Niet alleen bij de buitenkant, maar ook bij de binnenkant van de wagen. Bij het interieur kunnen allerlei bacteriën en schimmels ontstaan als je het niet regelmatig reinigt. Deze ontstaan ook door voedselresten. Voor het reinigen van het interieur van je wagen kan je onze reinigingsmiddelen in de shop bekijken!

Regelmatig onderhoud zorgt ook voor een langere levensduur van de wagen, maar wanneer moet je hem wassen? Doe dit in ieder geval altijd voor de vakantie, na de vakantie (of andere uitstapjes) en voor het opstallen in de winter.

HACCP Reiniging

Binnenkant van de trailer reinigen

Bij transport van levensmiddelen is hygiëne van groot belang en daarom is de trailer reinigen van essentieel belang. Bij Truckwash 1 Group gebruiken we speciale reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Naar het Nederlands vertaald: een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden. Dit is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. HACCP is sinds 1995 verplicht gesteld in het kader van Europese wetgeving voor elk bedrijf dat zich op één of andere manier bezig houdt met voeding.

Speciale reinigingsmiddelen volgens HACCP eisen

Hygiëne is het allerbelangrijkste bij de HACCP eisen en daarom gebruiken wij speciale reinigingsmiddelen die compleet reinigen en desinfecteren, ook wel het schoonmaken genoemd. Onze reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat dat bacteriën geen kans krijgen om te groeien. We behandelen elke trailer met de grootste zorg en hanteren strenge regels, zodat je verzekerd bent van een compleet gereinigde trailer na onze behandeling. Na deze behandeling krijgt de chauffeur een HACCP certificaat mee.

NAO Wasplaats

De NAO wasplaats is een wasplaats voor transportmiddelen van pootgoed. Naar aanleiding van een aantal grote uitbraken van Ringrot in voorgaande jaren hebben LTO en de NAO via het samenwerkingsverband Pootaardappelen Contact Commissie (PCC) het Hygiëneprotocol Ringrot opgezet. Dit om de risico´s op verspreiding van dit quarantaine organisme in de pootaardappelketen zoveel mogelijk te beperken.

Truckwash 1 Group is NAO-gecertificeerd voor:
• Ontsmettingsbedrijf/wasplaats

Truckwash 1 Group is NAO gecertificeerd

Wij zijn NAO gecertificeerd als wasplaats voor transportmiddelen van pootaardappelen. Dit betekent automatisch dat de middelen die gebruikt worden om het transportmiddel te reinigen, NAO-goedgekeurd zijn.

Na het reinigen wordt het transportmiddel verzegeld met een NAO-zegel. Het voordeel hiervan is dat de verlader op het moment van verladen alleen maar hoeft te controleren of de verzegeling niet verbroken is, waarmee de verlader direct de garantie heeft dat het transportmiddel met de juiste middelen is behandeld.