Een leuke en actieve job!

Werken bij
Truckwash

Truckwash1group

Werken bij

Werken bij

Werken bij Truckwash betekent werken in een bedrijf dat weet van aanpakken. Waar eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid centraal staan.

Wij hechten veel waarde aan dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Daarom werken wij volgens de volgende normen: We dragen waarden actief uit naar onze medewerkers en klanten. Je zal daarom werken in een professionele omgeving en onderdeel uitmaken van een gemotiveerd team.

Begeleid werken

Bij Truckwash bieden wij iedereen de kans om te (leren) werken. Of het nu gaat om een begeleid werken programma of een stage. Als er ruimte is binnen onze organisatie dan ben je bij ons welkom.

Toelatingseis

Het enige waar wij naar opzoek zijn is iemand met een goede wil en de motivatie om door te willen groeien en nieuwe dingen te willen leren. Geen diploma’s of certificaten maar gewoon de wil om te leren en te groeien, ben jij dus iemand die wil leren? Solliciteer dan meteen!

Werken bij Truckwash - washeld worden?

Voor onze Truckwash in Maasvlakte, Aalsmeer en Rilland zijn wij dringend op zoek naar toppers! Heb jij interesse en ben je gemotiveerd om deel uit te maken van een superteam? Vul dan snel onderstaand formulier in voor het werken bij Truckwash1group.